Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca joacă astăzi, de la ora 15.00, la Înainte Modelu

• Dacia Unirea se deplasează sâmbătă la SC Popeşti Leordeni • tot sâmbătă, CS Făurei primeşte pe teren propriu vizita celor de la CS Medgidia

 

Etapa a 7-a în care sunt angrenate echipele din Seria a II-a a Ligii a III-a începe astăzi, de la ora 15.00, când sunt programate două partide FCSB 2 - CS Tunari şi Înainte Modelu - Viitorul Ianca.

Înaintea disputei directe, cu 11 puncte, echipa din Modelu se află pe locul al 8-lea, iar cu 12 puncte Viitorul Ianca ocupă poziţia a 4-a. Pe teren propriu, în acest campionat, Înainte Modelu a remizat de două ori, 3-3, în prima etapă cu Axiopolis şi 1-1 cu CS Afumaţi şi a câştigat cu 2-1 meciul cu CS Medgidia. În deplasare, Viitorul Ianca a câştigat la Recolta Gheorghe Doja şi a pierdut la Mostiştea Ulmu.

Ţinând cont de valoarea celor două loturi, se anunţă o partidă interesantă în care oricare dintre cele două formaţii poate obţine victoria.

Dacia Unirea, locul al 14-lea, cu doar 3 puncte, se deplasează sâmbătă la SC Popeşti Leordeni, formaţie care până la această etapă a acumulat 11 puncte şi ocupă locul al 7-lea. Un meci dificil pentru gruparea fotbalistică de la Dunăre însă formaţia pregătită de Florentin Petre face această deplasare cu dorinţa de a obţine un rezultat pozitiv.

Singura echipă din judeţul Brăila care va evolua în această rundă pe teren propriu este CS Făurei. Formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă ocupă locul al 13-lea şi are o adversară tot din zona inferioară a clasamentului, pe CS Medgidia, ocupanta locului al 11-lea.

CS Făurei poate bifa sâmbătă al doilea succes din acest campionat şi poate părăsi zona retrogradării.

 

Etapa a 7-a programează meciurile:

Vineri, 4 octombrie:

FCSB 2 - CS Tunari

Înainte Modelu - Viitorul Ianca

Sâmbătă, 5 octombrie:

Mostiştea Ulmu - Recolta Gheorghe Doja

Poseidon Limanu-2 Mai - Metalul Buzău

SC Popeşti Leordeni - Dacia Unirea Brăila

CS Făurei - CS Medgidia     

Axiopolis Sport Cernavodă - Agricola Borcea

Unirea Slobozia - CS Afumaţi
Categorie articol: 

Comentarii