Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a făcut primul pas greşit

• liderul campionatului a remizat, 0-0, acasă cu ocupanta locului secund, Victoria Traian • meci spectaculos la Traian între AFC Urleasca şi Viitorul Şuţeşti • Sorin Techiu a marcat cel mai rapid gol al etapei

 

Etapa a 11-a a Ligii a IV-a a programat pe stadionul Ştefan Vrăbioru duelul dintre primele două clasate, Viitorul Ianca - Victoria Traian, însă partida nu s-a ridicat la statutul de derby. A fost un meci anost care s-a disputat doar între cele două careuri şi care a scos în evidenţă faptul că fără Andrei Crăciun echipa din Ianca nu este în stare să câştige în faţa contracandidatelor la primul loc.

Spectaculos, cu răsturnări de scor, a fost însă meciul de la Traian, în care s-au întâlnit nou promovata AFC Urleasca şi Viitorul Şuţeşti. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 2, prin Ciocan, însă formaţia gazdă a alergat după egalare şi a obţinut-o în minutul 33, când Adrian Spătaru a executat magistral o lovitură liberă şi a trimis mingea în plasa porţii formaţiei vizitatoare. În minutul 49, Spătaru a realizat “dubla” şi începea să se contureze un succes important al gazdelor. Numai că, în minutul 80, Mâţă a restabilit egalitatea. În continuare s-a jucat pe contre, iar la ultima fază a partidei, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, Vali Dumitrana, a centrat perfect pentru Neagu care a marcat şi AFC Urleasca s-a impus cu 3-2.

Sorin Techiu a înscris cel mai rapid gol al etapei, în minutul 1, Banciu a punctat în minutul 25, iar ACSC Cazasu a câştigat cu 2-1 partida cu Voinţa Vişani.

Scorul etapei a fost stabilit de Viitorul Însurăţei, formaţie care s-a impus cu 4-0, în deplasarea de la Dunărea Tichileşti.

După 11 etape pe primele trei locuri se află în ordine Viitorul Ianca 28 puncte, Victoria Traian 23 puncte, Viitorul Şuţeşti 17 puncte.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 11-a:

AFC Urleasca - Viitorul Şuţeşti 3-2 (1-1)

Spătaru (min. 33, 49), Neagu (min. 94) / Ciocan (min. 2), Mâţă (min. 80)

ACSC Cazasu - Voinţa Vişani 2-1 (2-1)

Techiu (min. 1), Banciu (min. 25) / Nazâru (min. 23)

Dunărea Tichileşti - Viitorul Însurăţei 0-4 (0-1)

Iordache (min. 6, 92), Moldoveanu (min. 59), V. Gheorghe (min. 87)

Viitorul Ianca - Victoria Traian 0-0
Categorie articol: 

Comentarii