Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca este în grafic

• a câştigat cu 2-0 partida de la Însurăţei cu Dacia Unirea şi încheie turul pe locul al 6-lea • Preda şi Dima au marcat golurile echipei vizitatoare • Mitrea a parat un penalty în minutul 19 • Dacia Unirea a evoluat în inferioritate numerică din minutul 41

 

Ultimul derby judeţean din Liga a III-a, Dacia Unirea – Viitorul Ianca,

s-a încheiat s-a încheiat cu victoria echipei vizitatoare cu 2-0. Însă rezultatul final al meciului de la Însurăţei putea fi altul dacă formaţia pregătită de Florentin Petre ar fi profitat de penalty-ul de care a beneficiat în minutul 19, la 0-0. Dar Essomba a şutat previzibil şi Mitrea a parat mingea.

De altfel, prima repriză a fost una anostă, fără alte ocazii notabile pentru echipa gazdă şi cu două oportunităţi ale celor de la Viitorul Ianca de a marca prin Alin Radu şi Colniceanu, însă mingea trimisă pe rând, cu capul, de cei doi a trecut de fiecare dată peste transversala porţii brăilene.

Dacia Unirea a încheiat prima jumătate a partidei în inferioritate numerică, Moroianu fiind eliminat în minutul 41, după ce a primit cel de-al doilea cartonaş galben.

În repriza a doua au venit şI golurile. Viitorul Ianca a deschis scorul în minutul 53 după o fază fixă. Necoară a centrat din lovitură liberă, Dima a recentrat în faţa porţii, iar Preda, de la doar 4 metri, a îndeplinit o simplă formalitate şi oaspeţii conduceau cu 1-0.

Colniceanu (min. 68) a şutat la colţul scurt după o pasă a lui Alin Radu dar portarul Daciei Unirea a înlăturat pericolul, iar 5 minute mai târziu Cosentino a intrat în careul advers dar a amânat momentul şutului şi a fost blocat de fundaşii adverşi.

Dima, după un schimb de pase cu Marius Coman, a şutat din interiorul careului mare, a marcat şi a stabilit scorul final al partidei, 2-0, pentru Viitorul Ianca, încă din minutul 79.

La finalul turului, Dacia Unirea rămâne pe locul al 15-lea, penultimul din Seria a II-a, iar Viitorul Ianca încheie sezonul de toamnă pe poziţia a 6-a, una care este în obiectivul propus pentru acest campionat.

 

Dacia Unirea: Tudor – Libotte, Moroianu, Oumar, Cosentino – V. Robu (min. 66: Fatai), Bady, Mihalcea, Sava – Cristea (min. 61: Soare), Essomba

Viitorul Ianca: Mitrea – Coteţ, Necoară, Preda, Cireaşă – Colniceanu (min. 87: Moroşan), Dima, Olenic (min. 63: Ndigwe), Păvălache (min. 72: Buzatu) – A. Radu, Mucuţă (min. 46: M. Coman).
Categorie articol: 

Comentarii