Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a câștigat primul amical cu Olenic antrenor

* sâmbăta trecută, formația din Ianca s-a impus cu 2-1 la Înainte Modelu * în aceeași zi, lotul a intrat în cantonament, la Târlungeni

 

După două săptămâni de readaptare a organismului la efort, Viitorul Ianca a disputat sâmbăta trecută un amical la Înainte Modelu, joc pe care l-a câștigat cu 2-1, apoi lotul a plecat în cantonament, la Târlungeni.

Amicalul a fost controlat de echipa pregătită de Victor Olenic. Viitorul Ianca a fost superioară la capitolul posesie a mingei, însă terenul moale a fost un adversar pentru ambele combatante care nu și-au creat prea multe ocazii clare de gol. Viitorul a reușit să deschidă scorul în minutul 44 prin Cristi Irimia, care a trimis mingea cu capul în poarta gazdelor, după o centrare din lovitură liberă. În minutul 60, formația din Ianca a majorat scorul la 2-0, Alin Radu a centrat în careul gazdelor iar Marius Coman a trimis mingea în plasă, însă golul a fost anulat de arbitrul de centru pe motiv de ofsaid.

Înainte Modelu a reușit să egaleze în minutul 78, după o fază controversată, în care a fost rândul oaspeților să protesteze deoarce jucătorul care a înscris se afla în ofsaid.

Egalitatea s-a menținut doar două minute, Viitorul Ianca a forțat golul victoriei și l-a reușit în minutul 80. Antrenorul-jucător al oaspeților, Victor Olenic a avansat cu mingea la picior dincolo de mijlocul terenului, i-a pasat lui Ștefan Cazacu, iar acesta a șutat fără preluare, iar mingea s-a dus sub bara transversală a porții echipei gazdă.

După acest amical, Viitorul Ianca a plecat la Târlungeni unde va sta până pe 13 februarie.

Viitorul Ianca: Stroe – Băcanu, Preda, Necoară, Coteț – Dima, L. Iorga, Irimia, Chivu – Cristea, Luca. Au mai jucat: Dinu, Postolea, M. Coman, Olenic, Cazacu.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii