Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a câștigat cu 4-0 amicalul cu SR Municipal Brașov

* Laurențiu Iorga a reușit o “dublă” * Preda și Chivu au marcat celelalte două goluri

 

Viitorul Ianca a repurtat un succes la scor, 4-0, în amicalul susținut miercuri, în compania formației de pe locul al 3-lea, din seria a V-a, a Ligii a III, SR Municipal Brașov.

Partida a fost controlată de echipa pregătită de Victor Olenic. Viitorul a deschis scorul în minutul 27, prin Laurențiu Iorga, care a trimis mingea, cu latul, în poarta echipei brașovene, după o centrare a lui Luca. Putea fi 2-0 pentru formația din Ianca, în minutul 40 dar Marius Coman a șutat pe lângă portarul ieșit în întâmpinare, dar și pe lângă poartă. Până la pauză, Viitorul a mai înscris de două ori. În minutul 42 Coteț a șutat de la 25 de metri, portarul celor de la SR Municipal Brașov a reușit să scoată mingea din vinclu, dar a aruncat-o în față și Iorga a marcat. Scorul primei reprize, 3-0, pentru Viitorul Ianca, a fost stabilit în minutul 45 de Preda, care a trimis mingea în plasă, după un corner executat de Iorga. Preda a avut și puțină șansă, pentru că mingea trimisă de el cu capul, a fost deviată de un apărător al echipei brașovene. Formația din Ianca a înscris și cel de-al patrulea gol, în minutul 62, prin Chivu. Marius Coman a mai irosit două mari șanse de gol în minutele 65 și 70, iar pe lista ratărilor și-a mai trecut numele și Cazacu, în minutul 87.

Viitorul Ianca: Stroe – Irimia, Preda, Dima, Coteț – P. Ioan, A. Radu, Chivu – Luca, L. Iorga, M. Coman. În repriza a doua au mai evoluat Dinu, Cazacu, R. Cristea. Nu au putut juca fiind accidentați Postolea și Băcanu.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii