Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a câștigat cu 2-0 amicalul cu Sportul Chiscani

* Dima și Necoară au marcat pentru formația din Ianca

 

Miercuri după-amiază, Viitorul Ianca a câștigat cu 2-0 amicalul cu Sportul Chiscani. În prima repriză, fiecare formație a avut câte o șansă de a marca. După o centrare a lui Bogdan Dumitru, Colniceanu (min. 27) a șutat la poartă, din 6 metri, dar mingea a fost deviată în corner de Dobrin. Zece minute mai târziu, Iordache a centrat în fața porții echipei din Ianca, însă Buzatu a fost blocat în momentul șutului, de Necoară. Iar după primele 45 de minute scorul a fost egal, 0-0.

În repriza a doua, Viitorul Ianca a forțat deschiderea scorului însă golul a venit abia în minutul 63 când Necoară a centrat din corner, iar Dima a trimis mingea în plasa porții apărate de Ghițun. Jucătorul venit la Viitorul Ianca de la Dacia Unirea, Luca s-a remarcat în câteva rânduri dar nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor. Scorul final al amicalului, 2-0 pentru Viitorul, a fost stabilit de Cosmin Necoară, care a înscris în minutul 82, direct din lovitură liberă.

Sportul Chiscani: Ghițun – M. Pascu, V. Ioniță. Dobrin, Sima – Iordache, Giol (min. 46: G. Ion), Capbun (min. 46: Chihaia), Filippo – Buzatu, Bolozan. Au mai jucat Chiosa, Sloată, G. Ioniță, Panaite.

Viitorul Ianca: Dinu – Băcanu, Preda, Necoară, B. Dumitru – Colniceanu, P. Ioan, Coteț, Iorga – Dima, A. Radu. Au mai jucat Irimia, Chivu, Cristea, Luca, Petrescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii