Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a câştigat cu 1-0 meciul cu FCSB 2

• Cosmin Necoară a marcat golul victoriei, din penalty, în minutul 90 • după această etapă, Viitorul are 9 puncte şi se află pe locul al cincilea

 

Nou promovata Viitorul Ianca a obţinut sâmbăta trecută cel de-al treilea succes din această ediţie de campionat. Formaţia pregătită de Laurenţiu Ivan a câştigat cu 1-0 partida cu FCSB 2, golul de trei puncte fiind marcat din penalty, în minutul 90 de Cosmin Necoară.

“Nu am realizat un joc prea bun dar am câştigat şi acesa este lucrul cel mai important. Până la urmă rezultatul contează, am mai acumulat trei puncte şi am urcat pe locul al cincilea”,ne-a declarat imediat după meci Cosmin Necoară.

FCSB 2 nu a avut nicio realizare importantă la Ianca. Viitorul a fost formaţia care a avut o posesie superioară a mingei şi care a irosit două şanse de gol în prima repriză. Echipa din Ianca a beneficiat de o lovitură liberă, Necoară a şutat cu efect, dar portarul echipei bucureştene a reuşit să scoată mingea de sub transversală. Tot în prima parte a meciului, Daniel Cazan a şutat din interiorul careului dar mingea a trecut peste transversală.

În minutul 62, Colnicanu a trimis mingea, cu capul, pe lângă poartă, iar în minutul 70 Mucuţă a căzut în careu oaspeţilor dar arbitrul nu a acordat penalty. Tot Mucuţă a fost cel care în minutul 90 a scos penalty-ul din care a marcat Necoară, iar Viitorul a câştigat cu 1-0.

 

Viitorul Ianca: Mitrea – Coteţ, Postolea, Stănciulescu, Necoară - Cazan, Olenic, Ndigwe, Păvălache – A. Radu, Buzatu. În repriza a doua au mai jucat: Mucuţă, Colniceanu, M. Coman, Mardale.
Categorie articol: 

Comentarii