Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca – CS Făurei, derby-ul care încheie turul turneului play-off

• Voinţa Şuţeşti şi ACSC Cazasu se întâlnesc a doua oară în această săptămână • în play-out, Pandurii Tudor Vladimirescu şi Dunărea Tichileşti au prima şansă la victorie

 

Astăzi, 5 mai, de la ora 11.00, pe stadionul Ştefan Vrăbioru se dispută derby-ul Viitorul Ianca – CS Făurei, mai precis prima confruntare directă între singurele formaţii din Liga a IV-a care au ca obiectiv câştigarea competiţiei şi, implicit, participarea la barajul de promovare în Liga a III-a. Ambele formaţii au în componenţă jucători cu multe meciuri în cel de-a treilea eşalon fotbalistic al ţării, cu un plus pentru echipa din Făurei care beneficiază şi de aportul fostului internaţional, Bănel Nicoliţă.

Viitorul Ianca vine după o înfrângere la scor de neprezentare la Cazasu, CS Făurei a stat runda precedentă, iar în urmă cu două etape a remizat, 1-1, pe teren propriu, tot cu ACSC Cazasu.

În sezonul regulat ambele partide s-au încheiat la egalitate, 0-0, acum cele două formaţii sunt obligate să câştige altfel pot pierde teren preţios în tentativa lor de a câştiga competiţia.

La 12 km de Ianca, tot astăzi, se dispută o altă partidă al cărui rezultat poate avea implicaţii în lupta pentru locul întâi, Voinţa Şuţeşti – ACSC Cazasu. Cele două formaţii s-au întâlnit miercuri în Cupa României, faza judeţeană, iar echipa din Cazasu s-a impus cu 3-1, toate cele trei goluri ale învingătorilor fiind marcate de Ionuţ Matei (foto). Acum lucrurile stau cu totul altfel pentru că se joacă pe puncte şi fiecare dintre cele două combatante doreşte să termine turneul play-off cât mai sus. Mai mult, în cazul unei victorii, echipa vizitatoare, ACSC Cazasu, poate trece pe primul loc dacă rezultatul de la Ianca va fi unul egal.

În play-out sunt programate două partide în care Pandurii Tudor Vladimirescu şi Dunărea Tichileşti au prima şansă la victorie.

Podiumul în play-off se prezintă astfel: 1 CS Făurei 28 puncte, 2 ACSC Cazasu 27 puncte, 3 Viitorul Ianca 27puncte. Pe locul al patrulea se află Voinţa Vişani 22 puncte, iar pe al cincilea Voinţa Şuţeşti 17 puncte.

Podiumul în play-out: 1 Pandurii Tudor Vladimirescu 19 puncte, 2 Viitorul Însurăţei 16 puncte, Gloria Movila Miresii 10 puncte. Pe locul al patrulea se află Dunărea Tichileşti  cu 10 puncte, iar pe al cincilea Dacia Unirea 2 Brăila cu 2 puncte.

 

Etapa a 5-a a turneului play-off programează meciurile:

Viitorul Ianca - CS Făurei

Voinţa Şuţeşti - ACSC Cazasu

Etapa a 5-a a turneului play-out programează meciurile:         

Pandurii Tudor Vladimirescu - Viitorul Însurăţei

Dacia Unirea 2 Brăila - Dunărea Tichileşti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii