Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca – Comunal Cazasu. Derby-ul etapei a 3-a se dispută pe Stadionul Ştefan Vrăbioru

•alte două partide interesante au loc la Tudor Vladimirescu şi Vişani

 

Cel mai interesant joc al etapei a 3-a din Liga a IV-a se va disputa, astăzi, la Ianca, pe stadionul Ştefan Vrăbioru între primele două clasate, Viitorul Ianca şi Comunal Cazasu. Echipa gazdă vine după două victorii consecutive în deplasare, ultima, cea de la Voinţa Şuţeşti, fiind cea mai importantă. Însă echipa antrenată de Viorel Ciucaşu va avea o sarcină dificilă în disputa cu gruparea din Cazasu coordonată de unul dintre jucătorii cu multe meciuri în Liga a II-a, la Dacia Unirea, Marian Samuilă. Comunal Cazasu are în componenţă jucători cu experienţă şi poate spera la un rezultat pozitiv.

Alte două partide cu un grad înalt de dificultate sunt Pandurii Tudor Vladimirescu - Gloria Movila Miresii şi Voinţa Vişani - Viitorul Însurăţei. CS Făurei are o misiune uşoară la Tichileşti la fel şi Voinţa Şuţeşti în deplasarea de la Dacia Unirea 2 Brăila.

După primele două runde trei formaţii au acumulat câte 6 puncte, Viitorul Ianca se află pe primul loc, aceasta fiind singura echipă care a înscris 11 goluri şi nu a primit niciunul, pe locul secund se află Comunal Cazasu, iar pe poziţia a treia, CS Făurei. Trei echipe nu au acumulat niciun punct după primele două etape, Dacia Unirea 2 Brăila, Pandurii Tudor Vladimirescu şi Dunărea Tichileşti.

 

Etapa a 3-a programează meciurile:

Dacia Unirea 2 Brăila - Voinţa Şuţeşti

Voinţa Vişani - Viitorul Însurăţei

Pandurii Tudor Vladimirescu - Gloria Movila Miresii

Dunărea Tichileşti - C.S Făurei

Viitorul Ianca – Comunal Cazasu.
Categorie articol: 

Comentarii