Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca, învinsă pe teren propriu cu 3-1 de Metalul Buzău

• formaţia gazdă a condus cu 1-0 la pauză, iar în prima repriză a mai irosit câteva mari ocazii de gol • “A fost o înfrângere nemeritată”, ne-a declarat Cosmin Necoară

 

Nou promovata Viitorul Ianca a avut o partidă dificilă pe teren propriu cu liderul, Metalul Buzău şi a pierdut cu 3-1, însă raportat la realitatea din teren echipa pregătită de Laurenţiu Ivan putea tranşa victoria în favoarea sa în prima repriză.

“Am condus cu 1-0 dar tot în prima repriză am ratat alte două - trei ocazii rarisime de gol. Şi prin minutul 60 puteam înscrie dacă Alin Radu era mai concentrat la faza în care a rămas singur cu portarul advers, dar a şutat în bară. Trebuie însă să recunoaştem că am întâlnit o echipă bună, dar cu părere de rău, repet, a fost o înfrângere nemeritată”, ne-a declarat Cosmin Necoară, directorul sportiv al clubului Viitorul Ianca.

Formaţia gazdă a deschis scorul în minutul 18. Marius Dima a şutat la poartă, un jucător al Metalului Buzău a jucat mingea cu mâna şi arbitrul de centru a arătat punctul cu var. Dima a transformat lovitura de la 11 metri şi Viitorul Ianca începea să spere la al doilea succes în Liga a III-a.

Echipa pregătită de Laurenţiu Ivan a continuat să dicteze ritmul jocului şi şi-a mai creat trei ocazii mari de gol, dar două au fost irosite de Alin Radu şi una de Cazan.

La ultima fază a primei reprize, după o centrare a lui Dima, Alin Radu a şutat, din 6 metri, dar mingea a trecut peste transversală.

Metalul Buzău a fost echipa mai activă în primele zece minute ale reprizei a doua, astfel că, în minutul 55, Ionuţ Radu a restabilit egalitatea, 1-1.

Viitorul Ianca putea trece din nou în avantaj cinci minute mai târziu, dar Alin Radu, în situaţie de unu la unu cu portarul Metalului, s-a grăbit şi a trimis mingea în bară.

Formaţia pregătită de Vali Stan a marcat pentru 2-1 în minutul 62, prin

Patrick Benga, apoi jocul s-a echilibrat, iar situaţiile de poartă au alternat în ambele careuri. Cu şase minute înainte de final, fundaşul central al gazdelor, Preda, a trimis mingea în propria poartă, iar Metalul Buzău s-a impus cu 3-1.

 

Viitorul Ianca: Mitrea – Colniceanu, Postolea, Preda, Stănciulescu – Coteţ, Olenic, Dima, Cazan – A. Radu, Buzatu. În repriza a doua, la Viitorul Ianca au mai jucat au Ndigwe, Păvălache şi Coman.
Categorie articol: 

Comentarii