Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca, învinsă cu 1-0 la Înainte Modelu

• raportat la numărul ocaziilor de gol este o înfrângere nemeritată • “Ne-am creat multe ocazii de gol dar suferim la capitolul finalizare”, spune Cosmin Necoară

 

Echipa din Ianca a pierdut cu 1-0 la Înainte Modelu în etapa a 7-a a Ligii a III-a, însă a fost o înfrângere nemeritată dacă se ţine cont de raportul marilor ocazii de poartă din acest joc.

“Am controlat meciul cap coadă, dar am pierdut la limită în faţa unei echipe care, cel puţin la acest meci, din punctul meu de vedere, ne-a fost inferioară valoric. Ne-am creat multe ocazii de gol dar suferim la capitolul finalizare. Toţi jucătorii noştri care au fost în situaţii de a înscrie au ratat şi în loc de un rezultat bun am pierdut cu 1-0, spun eu nemeritat”, ne-a declarat Cosmin Necoară, jucător şi director sportiv la Viitorul Ianca.

În afară de golul marcat în minutul 30 de către Daniel Gheorghe, Înainte Modelu nu a mai avut nicio fază periculoasă în careul echipei din Ianca. În acel minut, Necoară i-a pasat în faţa propriului careu, cam pe la 25 de metri, lui Dima care din nefericire a greşit preluarea, mingea a ajuns la Daniel Gheorghe, acesta a şutat, iar mingea deviată de Stănciulescu a poposit în plasa porţii apărate de Constantinescu.

Viitorul Ianca a irosit trei şanse de a egala în prima repriză, două prin Mucuţă, una prin Colniceanu.

În minutul 60, Păvălache a şutat de la 7-8 metri dar portarul a scos mingea de la rădăcina barei. Zece minute mai târziu, Alin Radu a rămas singur cu portarul advers dar şi-a prelungit prea mult mingea şi aceasta a ajuns la un adversar, apoi la centrarea lui Coteţ, Mucuţă a reluat mingea, cu capul, peste transversală. Nici Preda nu a reuşit să cadreze mingea pe spaţiul porţii după o centrare a lui Dima. Viitorul Ianca a irosit ultima şansă de a egala în minutul 90, când Necoară a centrat în faţa porţii, iar mingea trimisă cu capul de către Dima a trecut razant cu transversala.

 

Viitorul Ianca: Constantinescu – Coteţ, Preda, Stănciulescu, Necoară –  Colniceanu, M. Dima, Ndigwe, Păvălache – Mucuţă, A. Radu. Pentru Viitorul au mai jucat Moroşan, Cazan şi Coman.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii