Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Cireşu s-a impus cu 6-5 în amicalul de la Tricolorul Gălbinaşi

• jucătorul meciului a fost Mihai Popa, autor a 5 goluri • pentru formaţia din Cireşu a mai înscris şi Văceanu • Viitorul Cireşu pleacă pe 27 februarie în cantonament, la Slănic Moldova

 

În această lună, şi formaţiile din Liga a V-a din judeţul Brăila care au ca obiectiv titlul judeţean şi-au început antrenamentele dar şi partidele de verificare.

În weekend-ul trecut, Viitorul Cireşu, locul al doilea în Seria a III-a, dar la egalitate de puncte cu prima clasată, a jucat un amical, în deplasare, la Tricolorul Gălbinaşi, formaţie care activează în Seria a II-a, a Ligii a V-a, în judeţul Buzău.

Meciul a fost unul viu disputat şi cu 11 goluri marcate, încheiat cu victoria cu 6-5 a formaţiei Viitorul Cireşu. Jucătorul partidei a fost Mihai Popa, care a marcat 5 goluri, cel de-al şaselea fiind înscris de Văceanu.

Jucătorii echipei Viitorul Cireşu îşi vor continua antrenamentele pe plan local, iar pe data de 27 februarie vor pleca în cantonament montan la Slănic Moldova.

La Gălbinaşi, Viitorul Cireşu a început partida în formula: Vlăsceanu - M. Albu, Iconaru, Drăgan, Dumitru - Nenciu, Ionaşcu, E. Albu, D. Vlad - Văceanu, M. Popa. În repriza a doua au mai evoluat Duret, Gheorghică, G. Matei, F. Matei, Gavrilă.
Categorie articol: 

Comentarii