Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Cireşu şi Voinţa Plopu, victorii cu 5-0 în etapa a 2-a a turneului play-off

• a fost ultima repetiţie înaintea derby-ului din runda a 3-a care va avea loc, sâmbătă, la Plopu

 

Din etapa a 2-a a turneului play-off al Ligii a V-a s-au disputat două partide şi ambele s-au încheiat cu acelaşi scor, 5-0, beneficiare ale acestor două succese la scor fiind Viitorul Cireşu şi Voinţa Plopu. A fost ultima repetiţie a celor două echipe fruntaşe ale Seriei a III-a, dar şi ale actualului sezon competiţional al Ligii a V-a, înaintea derby-ului care va avea loc sâmbătă, după-amiază, la Plopu.

În deplasarea de la Dacia Berteşti, Viitorul Cireşu nu i-a acordat nicio şansă echipei gazdă, a controlat meciul cap coadă şi s-a impus cu 5-0. Vlad a deschis scorul în minutul 11, iar Alexandru Popa a dublat avantajul oaspeţilor în minutul 22 şi totodată a stabilit şi scorul primei reprize, 2-0, pentru Viitorul Cireşu. În repriza a doua, pentru campioana judeţeană din Seria a III-a, au mai înscris Vlad (min. 70), Drăgan (min. 75) şi Cioranu (min. 90).

Cu acelaşi scor şi după acelaşi scenariu a câştigat Voinţa Plopu partida din deplasare, de la Dinamic Unirea. Mladin a realizat “dubla”, celelalte reuşite ale echipei Voinţa Plopu fiind semnate de Colniceanu, Dinu şi V. Pungă.

Partida dintre Gloria Movila Miresii şi ACSC Cazasu II s-a disputat miercuri după-amiază.
Categorie articol: 

Comentarii