Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Însurăţei a câştigat primul derby din 2020

• echipa de pe locul al treilea s-a impus cu 2-1 la Vişani • Sportul Chiscani a realizat scorul etapei, 13-1, cu Pandurii Tudor Vladimirescu

 

Conform aşteptărilor, meciul de la Vişani s-a ridicat la staturul de derby. Cele două formaţii şi-au respectat planurile tactice. Echipa gazdă a avut o posesie mai bună a mingei, Viitorul Însurăţei mizat pe cartea contraatacului, ocazii de poartă au fost, însă după primele 45 de minute tabela arăta ca la începutul meciului, 0-0. Contra vântului, Viitorul Însurăţei a finalizat două contraatacuri în repriza a doua şi, după golurile marcate de George Antohi şi Ionuţ Roşu, conducea cu 2-0. Voinţa Vişani a reuşit să reducă din diferenţă prin Georgel Pungă care a înscris direct din corner, asta şi cu largul concurs al portarului formaţiei vizitatoare. Până la finalul partidei ambele echipe au mai irosit câteva şanse de a înscrie, iar derby-ul de la Vişani a fost câştigat de echipa vizitatoare cu 2-1.

Liderul Victoria Traian s-a impus cu 5-0 la Dacia Berteşti, iar Sportul Chiscani a reuşit scorul etapei, 13-1, cu Pandurii Tudor Vladimirescu.

Detalii despre celelalte partide vă vom prezenta în ediţia de marţi.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 17-a:

Voinţa Vişani - Viitorul Însurăţei 1-2

ACSC Cazasu - Voinţa Plopu 7-1

Dinamic Unirea - Viitorul Şuţeşti 1-6

Dacia Berteşti - Victoria Traian 0-5

Sportul Chiscani - Pandurii Tudor Vladimirescu 13-1
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii