Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitori poliţişti, în practică la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila

este vorba despre 15 studenţi de la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti care efectuează stagiul de practică la Brăila • astfel, până pe data de 10 martie, lucrătorii IPJ Brăila au ajutoare

 

Mai mulţi tineri învaţă tainele meseriei de poliţist de la lucrători cu experienţă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. În perioada 11 februarie – 10 martie, 15 studenţi ai Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti efectuează stagiul de practică la Poliţia Brăila. “Viitorii poliţişti îşi vor desfăşura activitatea la diferite servicii şi compartimente din cadrul inspectoratului şi la subunităţi de poliţie, în funcţie de specializările acestora, respectiv juridic, ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Ofiţerii Serviciului Resurse Umane le-au prezentat studenţilor activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi le-au făcut precizări cu privire la conduita pe care trebuie să o adopte în această perioadă. Fiecare student a fost repartizat în supravegherea unui tutore profesional, poliţist cu experienţă, care are rolul de a îndruma activitatea viitorului poliţist.
Categorie articol: 

Comentarii