Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vii cu aparatură veche şi pleci acasă cu o tabletă

În perioada 8 - 10 mai, brăilenii vor putea preda deşeuri de echipamente electrice şi electrocasnice (DEEE), dar şi becuri sau neoane arse, în parcarea laterală a Palatului Administrativ, de la capătul bulevardului Independenţei, în cadrul unei campanii de colectare denumite "Zilele Reciclării în oraşul Brăila". În schimbul obiectelor predate, participanţii vor primi câte un vaucer cu care vor participa la o tombolă. La tombola dedicată DEEE sunt puse în joc trei tablete marca Utok, oferite de Dedeman, în timp ce pentru becuri şi neoane se poate câştiga o tabletă Samsung, oferită de Recolamp.
Campania este organizată de ECOTIC România, cu sprijinul Dedeman, Recolamp, Primăria Brăila, Agenţia pentru Protecţia Mediului Brăila şi RER Ecologic Service.
Caravana ECOTIC a vizitat şi numeroase şcoli din ţară şi urmează să treacă şi pe la câteva unităţi şcolare din Brăila. Este vorba despre Şcoala Gimnazială "Mihu Dragomir", Şcoala Gimnazială "Fănuş Neagu", Liceul cu Program Sportiv, Colegiul "Ana Aslan", Şcoala Gimnazială "Aurel Vlaicu".

 
Categorie articol: 

Comentarii