Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO/GALERIE FOTO Avarie la magistrala de apă în Radu Negru

VIDEO/GALERIE FOTO Avarie la magistrala de apă în Radu Negru

* lucrările s-au încheiat aproape de ora 3.00 în această dimineaţă * lucrătorii de la CUP Dunărea au spălat astă noapte conducta ca să evite fenomenul “apă murdară” la robinetele consumatorilor din cartierul Radu Negru

 

Intervenţie la magistrala de apă potabilă din zona Radu Negru pentru remedierea unei avarii. Lucrările s-au executat în zona intersecţiei Soseaua Buzăului cu Soseaua de Centură, în vecinătatea Cimitirului Radu Negru Vechi, iar pentru asta a fost nevoie de întreruperea furnizării apei în zona respectivă. După cum au explicat reprezentanţii Companiei de Utilităţi Publice Dunărea Brăila, consumatorii au fost anunţaţi din timp, prin massmedia locală, cu privire la întreruperea furnizării apei.

Legat de această intervenţie, mai mulţi cititori din zona cartierului respectiv au surprins în fotografii şi filmări momentul în care se făcea spălarea reţelei de apă. Neştiind despre ce era vorba, ei s-au arătat îngrijoraţi de volumul mare de apă care s-a scurs pe caldarâm în zona blocului A31 din cartier, aflat în vecinătatea PT4 Radu Negru. Reprezentanţii CUP Dunărea au explicat că astfel de manevre se execută cu scopul diminuării sau evitării, la momentul reluării furnizării, a fenomenului “apă murdară” atunci când consumatorii din zona unde se fac intervenţii majore în reţea dau drumul la robinete.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii