Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Zeci de mii de euro găsiți de polițiști în casa unui brăilean acuzat de proxenetism

* 33.000 de euro au fost ridicați de polițiști și un autoturism de lux a fost indisponibilizat, într-un dosar penal în care un bărbat din Brăila a fost reținut 24 de ore * acesta este acuzat că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către patru femei,  pe teritoriul Germaniei și Austriei * bănuitul a fost prins în trafic în Prahova și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pentru audieri

 

Proxenet brăilean săltat de polițiști. La data de 25 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Buzău, au efectuat o percheziție domiciliară, în Brăila, la domiciliul unui bărbat de 32 de ani,  bănuit de proxenetism în formă continuată. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2021, acesta ar fi inițiat relații sentimentale, determinând partenerele - patru femei, cu vârste cuprinse între 30 și 39 de ani, să practice prostituția, pe teritoriul Germaniei și Austriei. ”Acesta ar fi obținut beneficii materiale și financiare de aproximativ 920.000 de lei. În urma percheziției efectuate, polițiștii au ridicat înscrisuri, aproximativ 33.000 de euro, telefoane mobile și alte medii de stocare. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux. De asemenea, a fost pus în executare un mandat de aducere, bănuitul fiind prins în trafic în Prahova și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pentru audieri. În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore față de bănuit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism în formă continuată”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Română.

Bărbatul urmează să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței de judecată, în vederea  emiterii mandatului de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii