Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: A vrut să fie «leu» în trafic, dar a ajuns «pisicuţă» la sediul Jandarmeriei

• după o altercaţie cu un şofer, pasagerul dintr-un Land Rover a ajuns să dea cu “subsemnatul” la sediul jandarmilor brăileni • în maşina în care se afla pasagerul, oamenii legii au găsit un cuţit tip briceag de 27 cm şi un spray lacrimogen • poliţiştii care au preluat cazul au întocmit dosar penal pentru ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase

 

Un şofer de Land Rover a iscat, luni dimineaţă, un scandal în trafic, la intersecţia dintre Calea Călăraşilor cu strada Griviţei, din municipiu. Acesta ar fi oprit maşina, în care se mai afla un pasager, pe şosea, în aşa fel încât ceilalţi participanţi la trafic din spatele său nu şi-au mai putut continua drumul. Nervii şi claxoanele primite l-au făcut pe pasagerul din Land Rover să coboare şi să-i “potolească” pe ceilalţi şoferi, folosindu-se de un cuţit. Pasagerul ar fi intrat în conflict cu şoferul din prima maşină a coloanei, ameninţându-l cu arma albă, moment în care conducătorul auto a pus mâna pe telefon şi a cerut ajutorul Jandarmeriei Brăila, povestind întreaga scenă.

Deşi pasagerul s-a urcat repede în Land Rover şi a plecat de la locul altercaţiei, jandarmii au identificat maşina în trafic şi au tras-o pe dreapta, în zona intersecţiei străzilor Şcolilor cu Mihai Bravu. În urma controlului autoturismului, a fost găsit un cuţit tip briceag în lungime totală de 27 de centimetri şi un spray iritant lacrimogen. În urma verificărilor oamenilor legii, s-a confirmat varianta că pasagerul din dreapta din Land Rover a avut o altercaţie cu un şofer dintr-o altă maşină, moment în care a trecut la ameninţare cu obiectele menţionate mai sus.

“Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Brăila pentru continuarea verificărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare (...) şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, se arată în buletinul informativ emis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii