Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 18.00. VIDEO: Vântul a reuşit să smulgă un acoperiş de pe Ghioceilor. A pus deja la pământ şi un semafor

 

UPDATE 16.00. Un echipaj de Poliţie Locală este în aceste momente în faţa unui bloc situat la intersecţia străzilor Roşiori cu Ghioceilor. Un acoperis al unui apartament de la etajul 4 al blocului a fost smuls de vânt şi doar dintr-o minune nu a căzut până acum în stradă. Poliţiştii locali caută proprietarii maşinilor parcate în zonă, pentru a-i avertiza de pericol şi a-i înştiinţa să le mute. Pentru un autoturism a fost solicitat un utilaj de tractare, deoarece acesta este stricat şi nu a mai fost urnit din loc de mai bine de 1 an. A fost solicitată intervenţia pompierilor pentru a interveni şi înlătura pericolul. Problema este că apartamentul de pe care a fost smuls acoperişul aparţine unor brăileni care de 5 ani sunt plecaţi la muncă în străinătate

 

VIDEO: Viscolul, gata să smulgă tabla de pe un bloc ANL din Brăilița. A pus deja la pământ un semafor

 

Vântul puternic este pe cale să smulgă aproape toată tabla de pe acoperișul blocului A6 din cartierul ANL Brăilița. Mai mulți cititori care locuiesc în zonă ne-au sesizat cu privire la acest pericol, iar unul dintre ei ne-a trimis și un filmuleț realizat cu telefonul mobil, în care se vede cum tabla flutură pe acoperișul imobilului, iar zăpada este suflată cu putere direct în mansarda imobilului. De altfel, cititorul care ne-a trimis filmarea chiar se arăta îngrijorat de riscul ca zăpada topită să le provoace probleme locatarilor de la ultimul etaj și se întreba cine va suporta reparațiile: “După cum se vede, zăpada intră direct în mansardă și mă gândesc că după ce se va topi se va infiltra și le va uda tavanul celor care locuiesc la utimul etaj, acolo unde se va strânge apa. Dacă într-adevăr blocul este ieșit din garanție, atunci responsabilitatea remedierii problemei este în sarcina municipalității prin serviciul de specialitate, dacă nu cumva vor fi puși tot chiriașii să se descurce singuri”.

Şi tot de la cititori am primit câteva imagini cu unul dintre semafoarele de la Ciocârlia, mai precis din intersecţia Căii Călăraşilor cu strada Celulozei. Semaforul care asigura virarea la stânga spre şantierul naval a fost smuls de vântul puternic de pe bara de care era prins, în locul lui mai fiind acum doar un fir care atârnă liber.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii