Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Un ceai cald pentru şoferii înzăpeziţi, din partea jandarmilor şi Crucii Roşii Brăila

Ieri dimineaţă, zeci de şoferi opriţi în zona intersecţiei DN 2B - Şoseaua Buzăului s-au încălzit cu un ceai cald, oferit de Jandarmerie şi Crucea Roşie - filiala Brăila.
Pentru că drumul ce leagă Brăila de Buzău - DN 2B - era închis din cauza dopurilor de zăpadă formate în urma viscolului puternic, conducătorii auto aflaţi în trafic au fost traşi pe dreapta de autorităţi. Cum temperaturile erau cu minus, voluntarii de la Crucea Roşie - filiala Brăila împreună cu jandarmii au mers din portieră în portieră şi au oferit ceai cald şoferilor.
"Jandarmii brăileni au fost alături de persoanele oprite în trafic, de această dată împreună cu reprezentanţii Crucii Roşii, cu care avem o colaborare foarte bună. Acţiunea a fost apreciată şi primită foarte bine", a precizat plt. maj. Sorin Neftode, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila.
Şoferii au fost impresionaţi de gestul acestora. "Având în vedere că misiunea Crucii Roşii este să ajute persoanele aflate în dificultate, am acţionat imediat, am preparat ceaiul şi am venit repede pentru a-l oferi. Oamenii ne-au mulţumit. Sunt maşini din Ucraina, Bucureşti, Galaţi, care aşteaptă una în spatele celeilalte, până se primeşte girul să se poată continua drumul în siguranţă", a spus Floarea Focşa, director executiv Crucea Roşie Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii