Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO Un șofer a intrat cu mașina într-un autobuz în Chercea

* un taximetrist circula pe strada Vasile Băncilă și la intersecția cu Ion Slavici nu a acordat prioritate autobuzului * taximetristul și un pasager din autobuz au suferit leziuni

 

Accident rutier în care a fost implicat un autobuz Braicar, produs în cartier Chercea. Azi-dimineață, un taximetrist de 29 de ani circula pe strada Vasile Băncilă și la intersecția cu Ion Slavici nu a acordat prioritate unui autobuz. Acesta a intrat în autoturism, cu tot efortul șoferului de a-l evita. Evenimentul s-a soldat cu două victime: taximetristul și un pasager din autobuz care a căzut între scaune.

Șoferul autobuzului se plânge de faptul că circulația pe unele străzi din Chercea se desfășoară cu dificultate întrucât unele indicatoare rutiere nu sunt vizibile, din cauza vegetației. Din această cauză se produc frecvent accidente. Șoferul autobuzului a spus că celălalt șofer nu i-a acordat prioritate și că intersecțiile sunt extrem de periculoase. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii