Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Razie în colonia de la km 10

Ansamblul de locuinţe situat la km 10, la marginea municipiului Brăila, a fost ţinta oamenilor legii în acest week-end. Forţe impresionante de poliţişti şi jandarmi i-au luat din pat pe cei care locuiesc în zona respectivă, sute de persoane fiind legitimate. Cu această ocazie, poliţiştii au dat de urma a trei persoane căutate pentru a fi audiate în unele dosare penale.

Astfel, în ziua de 5 iunie, dis-de-dimineaţă, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban, Biroului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului de Intervenţie Rapidă, în colaborare cu jandarmi, au pornit "la atac". Între orele 6.00 şi 8.00, echipajele au desfăşurat, sub coordonarea conducerii IPJ Brăila, o acţiune la km 10, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale comise cu violenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite în temei legal, a celor care se sustrag cercetărilor în dosare penale aflate în lucru şi a celor care locuiesc acolo fără forme legale. "Forţele participante au legitimat 126 de persoane, au condus la sediul Poliţiei 28 de persoane, au controlat 10 autovehicule şi au depistat 3 persoane căutate pentru a fi audiate în dosare penale aflate în lucru", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Poliţiştii au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, 3 conform Legii 61/1991(pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice), două conform Legii 12/1990 (privind comerţul ilicit), 8 conform OG 97/2005 (privind evidenţa, domiciliul şi actele de identitate ale cetăţenilor români) şi 3 conform RAOUG 195/2002 (privind circulaţia pe drumurile publice), toate în valoare de 760 de lei. De asemenea, a fost constatată o infracţiune şi au fost ridicate în vederea confiscării bunuri valorând 280 de lei.

O brăileancă de 31 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce poliţiştii au găsit, într-un garaj din faţa blocului în care locuieşte, mai multe pachete cu ţigări, de provenienţă Republica Moldova, pe care le deţinea în vederea comercializării. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii