Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Pe digul Brăila-Galați se circulă în condiții de iarnă. Tren blocat pentru câteva minute în câmp

* vremea nu a cauzat probleme de circulație pe dig, mașinile mergând cu viteză medie de 50 km/h * un tren s-a defectat și a rămas blocat în câmp, între Lacu Sărat și Traian, însă problema a fost remediată în câteva minute

 

În ciuda viscolului, digul Brăila-Galați a rămas deschis circulației rutiere, fiind prezente mașini de deszăpezire mai tot timpul. Mașinile circulă cu aproximativ 40-50 km/h, iar în prezent, traficul nu este aglomerat. Șoferul unui microbuz ne-a declarat că toată ziua s-a circulat în condiții de iarnă pe dig, nefiind probleme din cauza viscolului. „Am văzut utilaje de deszăpezire pe drum, dar nici nu sunt foarte multe mașini în trafic, cum sunt spre exemplu în alte zile de peste an”, ne-a povestit acesta.

În ceea ce privește traficul feroviar, trenul 1576 care circula pe ruta Galați-București Nord a rămas pentru câteva minute blocat în câmp, între localitățile Lacu Sărat și Traian. Trenul este compus din 3 vagoane, iar în el se află aproximativ 280 persoane. Problema ar fi fost una de ordin tehnic, însă a fost remediadă într-un timp foarte scurt. Călătorii au beneficiat de căldură în tot acest timp.

 
Categorie articol: 

Comentarii