Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Nesimţire de taximetrist

imaginile transmise de un cititor al cotidianului nostru arată clar cât de mult tupeu au unii şoferi, în acest caz fiind vorba despre un taximetrist • individul aflat la volan a urcat, evident cu tot cu maşină, pe trotuar, în zona intersecţiei Dorobanţi cu strada 1 Decembrie, vizavi de supermarket “Zanfir”

 

Tupeu maxim. Şoferul unui taxi s-a urcat, cu tot cu maşină, chiar pe trotuar, în zona intersecţiei Dorobanţi cu strada 1 Decembrie 1918. Asta după ce a încălecat efectiv şi trecerea pentru pietoni. Imaginile cu toată “aventura” taximetristului au fost surprinse de un cititor al cotidianului nostru şi transmise apoi pe adresa redacţiei, pentru a se vedea clar nesimţirea celui în cauză. “Nesimţire de taximetrist. A urcat pe trecerea de pietoni, ca să poată coborî pe lângă wc-ul public montat pentru ei (taximetriştii), în zona Dorobanţi, vis-a-vis de market Zanfir”, este mesajul cititorului care a ţinut să atragă atenţia.

Nu este pentru prima dată când primim mesaje de acest gen. În aceeaşi zonă, o altă femeie a fost la un pas de a fi călcată tot de un taxi care s-a urcat pe trotuar, trecând chiar prin faţa ei. Dacă era în drum spre wc sau nu, după cum semnalează cititorul de acum, sau trebuia să ajungă în alt loc, nu avem de unde şti. Cert este că unii şoferi de taxi ating nivelul maxim al nesimţirii, cel puţin în zona respectivă, fără a se gândi la lege.

Am sesizat acest caz şi la Poliţie şi ni s-a transmis că, în baza imaginilor surprinse acum şi puse la dispoziţia Cotidianului “Obiectiv Vocea Brăilei” de cititorul cu simţ civic, se vor efectua unele cercetări.

 
Categorie articol: 

Comentarii