Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Motocicliștii au animat un pic protestul față de decizia Senatului în cazul Oprea

* pentru a doua zi consecutiv, circa 30 de brăileni au protestat în Piața Independenței, față de decizia senatorilor de a respinge cererea DNA de urmărire penală pentru Gabriel Oprea * în ajutor le-a venit un grup de motocicliști brăileni care au parcat în fața Palatului Agriculturii purtând mai multe afișe    

 

Brăilenii nu prea s-au arătat mișcați ori revoltați față de decizia senatorilor de a respinge cererea Direcției Naționale Anticorupție (DNA) de urmărire penală pentru Gabriel Oprea în dosarul privind decesul polițistului Bogdan Gigină: pentru a doua seară acțiunea promovată pe facebook abia a adunat 30 de persoane pe platoul din fața Palatului Administrativ. Totuși, nota de culoare a dat-o un grup de motocicliști brăileni care au afișat pe ghidoanele bolozilor pe două roți mai multe benere prin care atrăgeau atenția asupra gravului derapaj politic în cazul votului în Parlament privind cererea DNA de urmărire penală pentru Gabriel Oprea. “Parlamentarii nu sunt judecători!”, sau “Respect și Dreptate”, “Nu ne credeți proști. Noi v-am pus acolo, noi vă dăm jos!” au fost mesajele promovate de motocicliști.

Potrivit presei centrale, la nivel național câteva mii de români au ieșit în stradă în aceste zile pentru a protesta, totul pornind de la o inițiativă pe facebook.
Categorie articol: 

Comentarii