Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Individ urmărit de autorităţile germane, prins la Brăila

Un brăilean căutat de autorităţile germane, după ce a înjunghiat doi bărbaţi într-un bar din Stuttgart, a fost reţinut de poliţişti. Agresorul a mai avut de-a face cu legea, anterior fiind condamnat pentru infracţiuni de tâlhărie şi furturi din locuinţe, comise pe meleagurile natale. Ajuns în Germania, individul nu a renunţat la activitatea infracţională, însă, în final, a fost cazat în spatele gratiilor. El urmează să fie predat în favoarea autorităţilor germane.

În ziua de 25 mai, poliţiştii Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat şi reţinut în trafic pe Irinel Argint (37 de ani), din municipiul Brăila. Împotriva bărbatului, cunoscut cu antecedente penale, Parchetul Stuttgart a emis o Alertă în Sistemul Schengen pentru săvârşirea infracţiunii de răniri corporale periculoase, conform legislaţiei germane.

{flv}sincron{/flv}

{flv}captura_urmarit_international{/flv}

Autorităţile judiciare din Germania au stabilit că, în ziua de 11 mai 2010, la ora 17.30, în timp ce se afla la o cafenea din Stuttgart, în urma unui conflict spontan, a înjunghiat cu cuţitul doi bărbaţi şi i-a lovit cu pumnii şi cu scaune din cafenea. "Acesta a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi care a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Galaţi, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare provizorie în vederea predării în favoarea autorităţilor germane", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii