Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO/UPDATE: Opt autoturisme au fost distruse în incendiul de pe Râmnicu Sărat. Flăcările au fost observate prea târziu

UPDATE: Opt autoturisme au fost distruse în incendiul de pe Râmnicu Sărat. Flăcările au fost observate prea târziu

Miercuri seară, pompierii brăileni au finalizat munca în teren și au stabilit pagubele și cauza probabilă a incendiului care a mistuit un atelier auto de pe Șoseaua Râmnicu Sărat. Potrivit ISU Brăila, au ars circa 300 metri pătrați de acoperiș, 20 de anvelope, cantități însemnate de ulei de motor, vopsea, scule și utilaje pentru reparațiile auto, un motor, aparatură P.C., centrala termică, dar și 8 autoturisme. 7 dintre mașinile arse se aflau în hală la momentul aprinderii incendiului, fiind aduse de către proprietari la reparat, iar cea de-a opta mașină se afla parcată afară, lângă hală. Incendiul s-a extins rapid și la un atelier de electronică industrială, unde au ars 130 metri pătrați de acoperiș, 3 laptopuri, 5 imprimante, aparatură electrocasnică, documente, scule și apratură electronică.

Cauza probabilă a incendiului este tăierea sau lipirea folosind aparatura de sudură fără respectarea normelor PSI și observarea târzie a flăcărilor.

Proprietarul atelierului auto a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.

 

Incendiu puternic la o hală de pe Şoseaua Râmnicu Sărat

• două ore s-au luptat pompierii brăileni pentru a lichida focul • la ora închiderii ediţiei de ieri, aceştia încă erau în teren şi adunau probe pentru a stabili cauzele incendiului şi pagubele produse

 

O “mare” de fum dens şi negru s-a împrăştiat, ieri, deasupra Brăilei, după ce o hală ce deservea un atelier auto a luat foc. Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-au mobilizat imediat şi au acţionat pentru stingerea incendiului de pe Şoseaua Râmnicu Sărat. Nu mai puţin de cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă au fost folosite pentru lichidarea flăcărilor, iar un echipaj SMURD a fost prezent pentru a acorda primul ajutor în caz de nevoie. În hală erau depozitate anvelope şi bidoane cu vopsea, iar la un moment dat, acoperişul s-ar fi prăbuşit. În jur de două ore a durat intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului.

Potrivit unor surse, au fost avariate mai multe autoturisme. La ora închiderii ediţiei de ieri a cotidianului “Obiectiv - Vocea Brăilei”, lucrătorii ISU Brăila încă erau în teren şi lucrau pentru stabilirea pagubelor şi a cauzei ce a dus la aprinderea focului. Vom reveni.

 

 

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii