Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Incendiu într-un apartament din Obor. O bătrână neputinciosă, aflată pe punctul de a arde de vie, a fost salvată în extremis de pompieri

Incendiu intr-un apartament din Obor în această seară. O batrană de 85 de ani ce se afla singură şi neputincioasă în locuinţă a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. Doar intervenţia rapidă a unui vecin care a simţit fumul dens şi inecăcios a salvat-o. Tânărul a alertat vecinii şi a sunat la 112.
Femeia ţintuită la pat de câţiva ani a fost salvată de intervenţia promptă a pompierilor care au spart uşa şi au intrat în apartament. Echipajul SMURD ajuns la faţa locului a gasit-o pe femeia ţintuită la pat cum privea neputincioasă ce se petrece în jurul ei. Intoxicată cu fum, aceasta a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital.
La această oră, bătrâna se află în afara pericolului. Incendiul a fost stins repede, însă pompierii au fost nevoiţi să spargă geamurile de la casa scării, pentru aerisire, şi uşa apartamentului, pentru a putea interveni. Cauza probabilă a incidentului a fost un scurtcircuit produs la o cană electrică lăsată în priză.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii