Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Impact între două TIR-uri, aproape de cimitirul din Radu Negru

ieri, şoferul unui autotren din Prahova, în vârstă de 40 de ani, a apăsat prea tare acceleraţia şi a izbit TIR-ul aflat în faţa sa • coliziunea s-a produs la ieşirea din municipiu, pe Buzăului, şoferul vinovat rămânând încarcerat • cu ajutorul celorlalţi participanţi la trafic, acesta a fost scos din cabină şi preluat de ambulanţă

 

Graba unui şofer de TIR putea duce la o tragedie pe şosea. Ieri, după prânz, două autotrenuri au intrat în coliziune pe Şoseaua Buzăului, la ieşirea din municipiu Brăila (zona cimitirului din Radu Negru). După cum au stabilit poliţiştii, la volanul unuia dintre TIR-uri se afla un bărbat de 35 de ani, din Ploieşti.

În spatele acestuia, adică pe aceeaşi direcţie de mers, circula un alt vehicul de mare tonaj, condus de un bărbat de 40 de ani, din Prahova. La un moment dat, acesta din urmă a lovit TIR-ul aflat în faţa sa şi impactul a fost unul destul de puternic. Cele două autotrenuri s-au oprit pe şosea, traficul fiind blocat în zonă pentru o perioadă de timp. Şoferul vinovat a suferit leziuni destul de grave, el rămânând încarcerat între fiare. Totuşi, celălalt şofer a sărit în ajutorul victimei şi, cu sprijinul altor participanţi la trafic, rănitul a fost extras din cabină. El a fost preluat apoi de o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii rutieri au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit în cauză dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii