Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO - GALERIE FOTO Brăilenii sunt liderii seriei întâi

* Sorin Frunză a marcat un eurogol la ultima fază a partidei de pe Municipal * peste 300 de spectatori i-au scandat numele lui Frunză, la finalul partidei * oaspeţii au controlat jocul în repriza a doua, dar nu s-au ales cu nimic * pentru brăileni urmează un meci dificil, cu Farul Constanţa

Dacia Unirea a câştigat la ultima fază a meciului partida cu CS Baloteşti, eroul partidei fiind Sorin Frunză, care a executat impecabil o lovitură liberă de la 16 m. Căpitanul brăilenilor a trimis mingea în vinclul porţii apărate de Fulga, iar cu cele trei puncte câştigate Dacia Unirea a preluat fotoliul de lideră al seriei întâi.

 

 

 

Meciul în asamblu a fost unul mediocru şi cu puţine situaţii de gol. Nerefăcuţi după meciul de cupă, brăilenii nu au mai avut forţa şi luciditatea necesară de a face un joc pe măsura aşteptărilor celor peste 300 de suporteri prezenţi în tribunele stadionului Municipal. Onofraş (min. 22) a expediat singurul şut pe spaţiul porţii în prima repriză, Fulga a respins mingea în faţă, dar acolo nu s-a aflat niciun jucător al gazdelor. La faza imediat următoare, Muscă a şutat la poartă, iar brăilenii au cerut henţ la intervenţia cu mâna a lui Ionuţ Sandu, însă centralul Florin Dan a lăsat jocul să continue. Frunză (min. 40) şi-a încercat şansa de la distanţă, însă mingea şutată de el a trecut pe lângă ţintă. Oaspeţii au irosit la rândul lor o şansă de gol la ultima fază a primei reprize, când Gojnea a şutat la poartă, Ghiocel a respins mingea până la Sandu, care a şutat imprecis din interiorul careului brăilean. Repriza a doua a fost controlată de formaţia vizitatoare, care a şutat de trei ori pe spaţiul porţii. În minutul 56 Gojnea l-a deposedat de minge pe Niţă, a intrat în careu şi, de la şase metri, a şutat la poartă, Mitrea a respins mingea cu piciorul înlăturând astfel pericolul. Antoche (min. 62) a şutat pe spaţiul porţii, dar din nou Mitrea a fost la post, trei minute mai târziu CS Baloteşti a fost iar la un pas de gol. Oaspeţii au obţinut o lovitură liberă, Gojnea a centrat în careu, dar Antoche a şutat peste poartă. În minutul 75 Stancu a şutat din lovitură liberă, dar Mitrea a scos mingea de la vinclu, aceasta a ajuns la Gojnea, care, de la doar doi metri, a trimis-o peste transversală. Meciul se îndrepta către un rezultat de egalitate numai că în minutul 96, la ultima fază a partidei, Dacia Unirea a obţinut o lovitură liberă, iar Frunză a marcat golul de trei puncte al gazdelor şi a declanşat bucuria în tribunele stadionului Municipal.

Dacia Unirea: Mitrea - Niţă, Ivan (min. 59: Puşcaşu), Ghiocel, Stănciulescu - Olenic - Moise (min. 67: Istrate), Roşu, Frunză - Onofraş, Muscă.
Antrenor: Alin Pânzaru
CS Baloteşti: Fulga - Stancu, Flămânzeanu, Marciuc, Filip - Sandu, Pătraşcu (min. 78: Florea), Antoche, Tofan (min. 57: Niculae) - Gojnea, Herea (min. 65: Bâtfoi).
Antrenor: Stelian Stancu

 
Categorie articol: 

Comentarii