Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Copiii bătăuşi de la TUG, identificaţi. Părinţii, amendaţi

• poliţiştii brăileni au amendat părinţii celor doi minori care au lovit cu picioarele un adult, săptămâna trecută, în zona TUG • un trecător a filmat scena violentă

 

După ce în spaţiul public au apărut imagini cu doi copii ce loveau cu picioarele un bărbat, în zona TUG din municipiul Brăila, poliţiştii s-au autosesizat. La scurt timp, micii agresori au fost identificaţi, iar oamenii legii le-au făcut o vizită părinţilor, vizită care s-a lăsat cu...amendă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, părinţii copiilor din filmare au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, conform Legii 61/1991, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Victima nu a depus plângere până în prezent, însă timpul nu este trecut, legea permiţându-i să o facă în termen de 90 de zile.

Reamintim că, săptămâna trecută, pe internet a apărut un filmuleţ cu scene violente, în care protagonişti erau doi copii de nici 10 de ani. Aceştia îl loveau cu picioarele pe un adult, luându-şi avânt, cum vezi prin filmele de acţiune. Victima este prinsă într-un colţ şi nu are nicio reacţie. “Cireaşa de pe tort” vine la finalul filmării, când unul dintre copiii bătăuşi se întoarce spre camera de filmat şi îşi aprinde o ţigară.

 
Categorie articol: 

Comentarii