Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO UPDATE Poliția s-a autosesizat și face cercetări în cazul coliziunii dintre un microbuz și un tramvai evitate la mustață

* în timp ce conducea autoturismul în zona Bariera Călărașilor, șoferul de maxi-taxi a dat prioritate tramvaiului care venea din stânga dar nu l-a observat și pe cel din dreapta

 

UPDATE După ce imaginile video suprinse de un șofer în trafic au fost prezentate pe site-ul cotidianului nostru, Poliția Brăila s-a autosesizat și ne-a informat că urmează să se facă verificări și să se ia măsurile legale în această speță.

Un șofer de maxi-taxi a fost la un pas de impact cu un tramvai. Evenimentul a avut loc ieri, în Bariera Călărașilor. Microbuzul venea din cartierul Hipodrom, iar la intersecția cu linia de tramvai din barieră, șoferul a dat prioritate tramvaiului care venea din stânga, s-a angajat în traversarea liniilor, dar nu s-a asigurat și din dreapta. Noroc cu reflexele vatmanului care a sesizat intenția șoferului și a redus viteza, reușind astfel să oprească la timp . Șoferul de maxi-taxi s-a trezit efectiv în fața tramvaiului și a tras de volan stânga, intrând pe linia liberă.

După eveniment, conducătorul auto a trecut prin fața tramvaiului, intrând pe contrasens, și și-a continuat drumul ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Imaginile video surprinse de o cameră video arată exact cum s-a întâmplat totul.
Categorie articol: 

Comentarii