Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Arestat după ce a comis 18 furturi din societăţi

timp de câteva luni, un brăilean de 38 de ani a dat lovitură după lovitură la diferite firme din municipiu, de unde a sustras bunuri şi bani • prejudiciul depăşeşte 6.500 lei • hoţul a ajuns în spatele gratiilor

 

Un brăilean a avut serios de muncă în ultimele 7 luni. El a comis 18 furturi din societăţi comerciale, însă a ajuns până la urmă în spatele gratiilor.

În ziua de 12 martie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au reţinut pe un bărbat de 38 de ani din Brăila, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Individul s-a apucat de furat încă din vara anului trecut şi nu s-a mai oprit. Potrivit poliţiştilor, în perioada 10 august 2018 – 10 martie 2019, acesta a comis 18 furturi din societăţi comerciale situate pe raza municipiului, de unde a sustras bunuri şi diferite sume de bani, cauzând un prejudiciu total de peste 6.500 lei. Brăileanul a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă, măsura fiind admisă. La ieşirea din sediul Parchetului, hoţul profesionist nu părea deloc afectat de faptul că va sta în spatele gratiilor, el fiind foarte zâmbăreţ. Nu a făcut vreun comentariu la întrebările jurnaliştilor.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii