Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Accident pe Calea Călăraşilor. Un mopedist neatent a fost izbit de maşină

• ieri, un bărbat de 53 de ani circula pe Bulevardul Independenţei, iar la intersecţia cu Calea Călăraşilor nu a acordat prioritate unui autoturism Skoda • bărbatul aflat pe scuter a fost trântit la pământ, fiind apoi preluat de ambulanţă • accidentul a fost suprins de camerele video din zonă

 

Neatenţia în conducere şi nerespectarea unor reguli de circulaţie elementare costă scump. Asta a simţit pe pielea lui un bărbat care circula cu scuterul şi care a ajuns sub roţile unei maşini, din propria vină. Efectiv acesta a schimbat direcţia de mers, dar nu a mai luat în seamă şi autovehiculele aflate în trafic.

Accidentul s-a produs ieri, în jurul prânzului, chiar pe Calea Călăraşilor, în faţa Primăriei. Un brăilean de 53 de ani, care se deplasa pe scuter, a fost izbit de o maşină, vina aparţinându-i chiar celui care circula cu vehiculul pe două roţi. Poliţiştii au stabilit că acesta circula pe Bulevardul Independenţei şi la intersecţia cu Calea Călăraşilor nu a acordat prioritate unui autoturism Skoda. Maşina venea dinspre strada Griviţa şi se îndrepta către Centru, fiind condusă de un bărbat de 31 de ani, din Constanţa. Şoferul nu a reuşit să îl evite pe scuterist şi l-a izbit în plin, trântindu-l pe carosabil. Acesta a fost preluat de ambulanţă şi dus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi i-au testat pe cei doi conducători auto cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În imaginile video puse la dispoziţia redactorilor de către Poliţia Locală Brăila se vede clar cum mopedistul se “aruncă” efectiv în faţa maşinii, şansele ca şoferul să îl poată evita fiind minime.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii