Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Accident grav pe Dorobanţi. Şoferul, în comă, a fost transferat la Bucureşti

sâmbătă, un brăilean de 30 de ani a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu un mircobuz cu pasageri • şoferul vinovat a fost rănit grav, ajungând în comă la UPU • el a fost apoi transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni Bucureşti • tânărul care a produs accidentul ar fi asistent medical la un spital din municipiu şi se întorcea acasă după tura de noapte

 

La un pas de moarte. Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă, pe Bulevardul Dorobanţilor, din cauza unui brăilean care nu a mai stăpânit volanul. Şoferul unui autoturism Volkswagen Passat, în vârstă de 30 de ani, se deplasa cu autoturismul pe Dorobanţi, dinspre strada 1 Decembrie către strada G-ral Eremia Grigorescu (Gării). În curba de la intersecţia cu strada Dianei a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un microbuz cu pasageri, care venea de la Galaţi şi se îndrepta către Bucureşti.

Culmea, chiar înainte de producerea evenimentului, o maşină de poliţie trecea prin zonă, fiind chiar în faţa autoturismului VW Passat. Echipajul s-a întors imediat după a auzit că s-a produs accidentul.  În urma impactului dintre cele două autovehicule a rezultat rănirea gravă a şoferului din Volkswagen. Acesta a fost scos din maşină de către brăilenii aflaţi la locul evenimentului, însă nu mai era conştient. El a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Brăila, fiind însă în comă. După de a fost stabilizat, bărbatul rănit a fost transferat la Spitalul Bagdasar – Arseni Bucureşti, medicii luptând să îi salveze viaţa.

De asemenea, şoferul microbuzului şi doi pasageri au suferit răni. Acestora li s-a acordat îngrijire la faţa locului şi au refuzat internarea.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conform unor comentarii postate la articolul publicat sâmbătă, în ediţia online, tânărul care a produs accidentul ar fi asistent medical la un spital din municipiu şi se întorcea acasă după tura de noapte. Cel mai probabil, au susţinut cititorii, el nu a mai putut controla volanul din cauza oboselii.

 

 

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii