Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Şi-a făcut praf talentul muzical. Un brăilean a căzut de pe scena

* Mihăiţă Stan, un tânăr care a vrut să arate că are talent muzical, a căzut de pe scena emisiunii "X-Factor" chiar în timpul reprezentanţiei

 

Un brăilean, de meserie strungar, care s-a înscris la emisiunea "X-Factor" a căzut de pe scenă în timp ce încerca să impresioneze juriul format din Horia Brenciu, Delia Matache şi Ştefan Bănică Junior.
Mihăiţă Stan, care vrea să fie cunoscut cu numele de scenă "Simbra", a vrut să facă senzaţie la emisiunea televizată "X-Factor" cu vocea sa, însă nu a reuşit decât să stârnească râsul celor prezenţi în sală. În încercarea de a convinge juraţii că merită să fie marele câştigător al acestui sezon, brăileanul s-a lăsat purtat de val şi nu a mai fost atent pe unde calcă. Şi cum unde nu-i cap e vai de picioare, Mihăiţă a căzut de pe scenă. Este de apreciat însă faptul că acest incident nu l-a făcut pe bărbat să se oprească din cântat.
Chiar şi juratul Ştefan Bănică Jr. a remarcat acest lucru. "Ai avut un accident nasol, peste care ai trecut în mod excepţional", i-a spus acesta în momentul jurizării. Din păcate, Stan nu s-a calificat în etapa următoare.

AICI puteţi urmări momentul în care brăileanul Mihăiţă Stan "părăseşte" scena X-Factor.

 
Categorie articol: 

Comentarii