Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: «Obiectiv» şi «Salvează o inimă», diplome de excelenţă din partea asociaţiei «Zestrea din Bărăgan»

Cotidianul "Obiectiv - Vocea Brăilei" şi Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei "Salvează o inimă", au primit diplome de excelenţă din partea Asociaţiei cultural-educative "Zestrea din Bărăgan", în semn de recunoştinţă pentru implicarea în campania umanitară pentru Cristian Filip. De precizat că adolescentul, originar din localitatea Bărăganul, a fost membru al acestei asociaţii de când era copil. De asemenea, şi tatăl lui Cristi este membru cu state vechi. De aici şi sprijinul acordat familiei Filip.
Diploma care a ajuns la redacţia noastră este, de fapt, un semn de recunoştinţă pentru toţi brăilenii care l-au ajutat pe Cristi. Pentru că, doar datorită dumneavoastră am reuşit, în urma celor două mari campanii "Citostatice pentru Cristi" şi "#haila...(suc, mall, fotbal, biblioteca)" să strângem peste 30.000 euro. Diploma este pentru toţi copiii care au renunţat la un suc sau o ciocolată şi au donat banii acestei cauze nobile. Este pentru toţi adolescenţii care, în loc să se întâlnească cu prietenii în diverse localuri, şi-au dat întâlnire în centrul oraşului pentru a umple urna cu bănuţi şi pentru a-i asigura lui Cristi încă o lună de tratament în Turcia. Este pentru toţi micuţii ce şi-au rugat părinţii să le doneze alocaţia pe o lună, pentru micii fotbalişti care s-au înfruntat în meciuri, oferind un spectacol în urma căruia în urnă s-au strâns zeci de mii de lei, ori pentru micuţii care, de Crăciun, după serbare, i-au oferit din darurile lor şi lui Cristian. Diploma care a ajuns la noi este şi o dovadă de mulţumire pentru agenţii economici care şi-au donat o parte din profit, dar, mai ales, o dovadă de respect pentru toate persoanele în vârstă care au uitat de durerile bătrâneţii şi au străbătut drumul până la noi, la redacţie, sau la bancă, pentru a da câţiva bani din pensie, pentru preoţii care au înălţat rugi pentru sănătatea adolescentului şi creştinii care, după slujbă, au răspuns apelului sfinţilor părinţi.
Şi Asociaţia "Salvează o inimă", reprezentantă de Vlad Plăcintă, a reuşit să strângă sume impresionante de bani care au asigurat continuitatea tratamentului lui Cristian Filip la clinica "Aci Badem" din Turcia. Şi diploma lor este, de fapt, pentru toţi oamenii cu suflet mare care au donat, în cont sau prin SMS, atât cât au putut pentru însănătoşirea lui Cristian.

Să nu-l abandonăm la jumătatea drumului

Reamintim că adolescentul Cristian Filip va începe săptămâna viitoare cea de-a opta şedinţă de chimioterapie din totalul de optsprezece pe care trebuie să le facă până în luna septembrie a acestui an. Medicii turci sunt optimişti în ceea ce priveşte evoluţia băiatului, asta însemnând că sunt şanse foarte mari de vindecare. Totuşi, tratamentul este extrem de costisitor. Familia Filip mai are nevoie de bani pentru a achita şi celelalte cure cu citostatice pe care fiul lor trebuie să le urmeze. Haideţi să nu-l abandonăm la jumătatea drumului şi să-l ajutăm în continuare!
Conturile în care puteţi face donaţii pentru adolescent, deschise pe numele tatălui său, Nicolae Filip:
- RO74RZBR0000060015758942 - deschis la Raiffeisen Bank
- RO18CECEC001946229018440 - deschis la CEC

1.000 euro pentru Cristi

"Zestrea din Bărăgan" este o asociaţie cultural-educativă care a organizat mai multe de evenimente caritabile pentru băiat. La ultimul concert de acest gen, cel în cadrul căruia au fost oferite şi diplomele, reprezentanţii ei au reuşit să strângă 1.000 euro.
Vă spuneam că legătura dintre asociaţie şi Cristi este una strânsă.
Adolescentul a fost membru şi a evoluat deseori pe scenă alături de ceilalţi artişti locali, printre care şi tatăl său. Pe Youtube există un clip video în care băiatul cântă la orgă. Avea doar 9 ani pe atunci.
Puteţi urmări şi dumneavoastră filmuleţul la link-ul de la mai jos:

 
Categorie articol: 

Comentarii