Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: «Atrium Events» Brăila, locaţia perfectă pentru o nuntă de vis

• capacitate generoasă, piscină, pergole, grădină de vară, terasă, foişor de ceremonii - sunt doar câteva dintre aspectele ce fac unic acest local recent înfiinţat • meniurile sunt pregătite în cel mai mic detaliu, de către un bucătar cu experienţă bogată căpătată pe un vas de croazieră • “Atrium” pune la dispoziţia clienţilor inclusiv locuri de cazare şi parcare privată • localul va găzdui inclusiv concerte în aer liber, primul fiind cel al trupei Direcţia 5, programat pentru duminică

 

Nunta este un eveniment atât de special şi încărcat emoţional pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, ne dorim ca totul să fie perfect, fără cusur, iar invitaţii să se simtă extraordinar şi să povestească tuturor cât de minunată a fost petrecerea. În general, femeile sunt cele mai migăloase atunci când vine vorba despre aranjamente florale, lumini, gheaţă carbonică, momentul Valsului Mirilor, tortul, meniuri, rochie, coafură, machiură, machiaj, aranjatul invitaţilor la mese, invitaţiile şi ne oprim aici, căci nu acesta este scopul materialului. Cu atâtea griji pe cap, ce să prioritizezi? Localul! Dar când majoritatea îţi oferă acelaşi lucru, doar capacitatea diferă, dar tu visezi la un decor de vis, cum ai văzut în filme? Răspunsul la această întrebare există, ce-i drept, doar de circa 2 luni: Atrium Events.

O locaţie unică, unde administratorii au reuşit să transpună în realitate visul multor femei: capacitate mare (de la 200 până la 450 de persoane), piscină, pergole, grădină de vară, terasă (100-150 de locuri), foişor de ceremonii...Mai mult, în apropierea localului există spaţii de cazare, mai exact 6 camere duble, unde confortul este asigurat din plin. Atrium Events are inclusiv parcare privată. Localul este situat în Baldovineşti, strada Dorului, nr. 234.

Deschis recent, localul a găzduit deja câteva nunţi, iar mirii s-au arătat impresionaţi de organizare, pentru că e “altfel”, în sensul bun al cuvântului. Iar invitaţii mulţumiţi au făcut munca unui specialist în Relaţii publice şi au recomandat cunoscuţilor. Aşa se face că, abia inaugurat, există programări până în 2020. Ce-i drept, nu în fiecare weekend, aşa că mai există o speranţă pentru cei care au citit până aici articolul şi îşi regăsesc visul unei nunţi perfecte în descrierea localului.

Meniurile, un alt aspect important, poate chiar o carte de vizită pentru local, sunt pregătite cu mare migală de un bucătar cu experienţă de mulţi ani pe un vas de croazieră. Acestea cuprind patru feluri de mâncare, iar viitorii miri sunt invitaţi la degustare, pentru a personaliza meniul. Preţurile sunt accesibile, cunoscute deja pe piaţa din Brăila.

Mai trebuie menţionat că viitoarele mirese au posibilitatea de a alege aranjamentele florale şi decoraţiunile direct la “Atrium”, deoarece localul dispune de propria “recuzită”, acestea fiind incluse în preţ. Nici luminile nu mai sunt o problemă, deoarece tot aici găsiţi şi acest serviciu.

Dacă şi tu visezi la o nuntă inspirată din basme sau filme romantice, atunci apelează numărul de telefon 0743.139.335 şi verifică disponibilitatea localului.

 

Concerte în aer liber, proiect de viitor cu debut pe 28 iulie

 

Administratorii localului “Atrium Events” şi-au propus ca, periodic, să organizeze concerte în aer liber. Primul astfel de eveniment este programat pentru duminică, 28 iulie. Îndrăgita formaţie Direcţia 5 este cea care va marca debutul acestui proiect ambiţios. Preţul unui bilet este de 68 de lei/persoană, iar rezervările se fac telefonic, apelând 0743.139.335. Biletele pot fi achiziţionate online, prin reţeaua iabilet.ro. Dacă locaţia va fi deschisă începând cu ora 18.00, concertul trupei Direcţia 5 va începe la ora 21.00.

Administratorii promit că va fi doar muzică de calitate la aceste evenimente periodice.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii