Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Videanu l-a dat în judecată pe Ponta

"Urmare a faptului că Victor Ponta continuă să menţină, în spaţiul public, un limbaj suburban, plin de injurii şi calomnii care degradează constant atât discursul politic cât, mai ales, percepţia cetăţenilor asupra nivelului de educaţie a clasei politice, anunţ că l-am acţionat în judecată pe actualul lider al PSD. Îl aştept pe Victor Ponta să probeze, în instanţă, acuzaţiile pe care acesta le-a făcut repetat la adresa mea, ca efect al analizei prezentate de mine pe Programul economic al USL", se arată într-un comunicat semnat de fostul ministru al Economiei.
"Remarc faptul că, în lipsa suspectă a dezbaterii economice care ar fi fost normal să decurgă din analiza prezentată de mine pe Programul USL, Victor Ponta a pus semn de egalitate între argumente şi calomnie", conchide Adriean Videanu.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a catalogat luni pe fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, drept "un infractor" care ar fi nenorocit 25 de mii de oameni din Gorj prin "hoţiile" sale, fapt pentru care acesta nu se poate erija într-un critic al programului economic al USL.
Categorie articol: 

Comentarii