Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Videanu îl va acuza de tăinuire pe Ponta dacă nu dă DIICOT şi DNA documentele pe Hidroelectrica

"Ei îi cer public primului ministru Victor Ponta să pună la dispoziţia organelor abilitate toate documentele, altfel eu îl voi acuza de tăinuire. Dacă nu pune la dispoziţia DIICOT şi DNA toate documentele eu îl acuz de tăinuire. Mai mult decât atât, acest document este public din 2010, a descoperit apa caldă domnul Ponta. Şi chiar am discutat. A fost un subiect pe care l-am discutat în unele emisiuni televizate la unele posturi. Nu este o noutate. Dar exact ce v-am spus, în lipsă de pâine poporului poate îi dăm un pic de circ, că doar suntem obişnuiţi să facem circ de 23 de ani", a precizat Videanu, într-o conferinţă de presă pe tema Hidroelectrica.
Premierul Victor Ponta a prezentat marţi documente despre care a relatat că se referă la exporturile de energie electrică sub preţul pieţei, asigurând că va fi o surpriză traseul energiei - "prin Cipru, în Piatra Neam?", iar DIICOT şi DNA "vor elucida toate aceste aspecte".
"Nu aş vrea nici să vă dezamăgesc şi să vă arăt că începem să găsim documente privind organizarea exportului de energie electrică la preţuri de 128 de lei pe MW, 174 şi 180, în timp ce preţurile pe piaţă erau 220, semnate de... - aveţi dreptul să ghiciţi cine le-a semnat - avem şi datele: 25.08 2010 şi 03.09.2010. Domnul... cel care nu minte, nu fură, el se jură că nu fură şi l-am prins cu notele... domnul Adriean Videanu. Sunt convins că DIICOT şi DNA vor elucida toate aceste aspecte, pentru că o să fiţi foarte uimiţi unde a ajuns această energie. Eu ştiu - prin Cipru, în Piatra Neam?", a spus el.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii