Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorii la scor pentru HC Dunărea la "Trofeul Maramureşului"

Joi, în primul meci al competiţiei, HC Dunărea a învins-o la scor, 30-19, pe HCM Minaur Baia Mare, la capătul unei partide în care Lobach et company au făcut legea în teren şi au marcat aproape la toate atacurile formaţiei brăilene.
Vineri, de la ora 11.30, HC Dunărea a jucat cel de-al doilea meci al său la acest turneu, adversară fiindu-i una dintre echipele calificate în cupele europene, CSM Bucureşti.
Jucătoarele pregătite de Ioan Băban au avut din nou o prestaţie foarte bună şi s-au impus cu 37-27, după ce la pauză au avut un avantaj de doar trei goluri, 19-16.
Un meci în care golgetera grupării de la Dunăre a fost Andreea Adespii, iar printre marcatoare s-a aflat şi junioara I Tabarcea, handbalistă de la grupa profesorului Cristian Preda.
Golurile formaţiei brăilene în acest meci au fost marcate de Adespii 7, Brot 6, Lobach 6, Iancu 4, Constantinescu 4, Yushchenko 4, Eşanu 3, Dragut 2, Tabarcea 1.
Astăzi, de la ora 16.00, HC Dunărea va evolua în compania vicecampioanei României, "U" Jolidon Cluj, iar duminică, de la aceeaşi oră, brăilencele o vor întâlni pe Bekescaba.
Categorie articol: 

Comentarii