Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorii convingatoare pentru bucuresteni

Echipele bucurestene Rapid si Dinamo au obtinut victorii convingatoare in prima mansa a turului intii preliminar al Cupei UEFA, in care au intilnit doua formatii din Malta, Sliema Wanderers, respectiv Hibernians FC, noteaza site-ul uefa.com.
"Echipele romanesti Rapid Bucuresti si Dinamo Bucuresti s-au dovedit amindoua a fi invingatoare convingatoare in intilnirile cu adversarele din Malta, in prima mansa a turului intii preliminar al Cupei UEFA", scrie site-ul forului european.
Site-ul uefa.com mentioneaza ca cele cinci goluri inscrise joi au rezervat un loc echipei Rapid in turul doi preliminar al Cupei UEFA. "Un autogol al lui Brian Said a facut ca nefericirea Sliemei sa fie completa", scrie sursa citata despre ultimul gol al Rapidului, care a invins, cu scorul de 5-0, formatia malteza.
Site-ul UEFA noteaza ca Radu Stefan, autorul ultimului gol al meciului dintre Hibernians FC si Dinamo, scor 0-4, a incheiat "o seara minunata pentru oaspeti".
Site-ul maltasport.com scrie ca echipele Sliema Wanderers si Hibernians FC au inregistrat, joi, infringeri usturatoare. "Toate cele cinci goluri ale Rapidului au venit in prima repriza si echipa romaneasca nu putea avea un inceput mai bun de meci, dupa ce a preluat conducerea pe tabela de marcaj inca din minutul 4, printr-un gol al lui Nicolae Grigore, iar atacantul Mugurel Buga a inscris zece minute mai tirziu al doilea gol. (...) Pina la pauza, echipa din capitala Romaniei a reusit sa ajunga la 5-0", mentioneaza maltasport.com.
Sursa citata noteaza ca si Dinamo a avut "un inceput minunat de meci", dupa ce Ionel Danciulescu a inscris primul gol in minutul 4. "Vizitatorii au mai adaugat trei goluri, prin reusitele lui Claudiu Niculescu in minutele 57 si 58 si Radu Stefan in minutul 84", scrie maltasport.com.
"Albastrii au primit cinci goluri in prima repriza", a titrat cotidianul Times of Malta, care precizeaza ca Sliema Wanderers a avut "un start de cosmar" in turul intii preliminar al Cupei UEFA, dupa ce a fost invinsa, cu scorul de 5-0, de Rapid. "Wanderers a avut o prima repriza trista, in care a primit toate golurile. Totusi, a reusit sa echilibreze jocul dupa pauza, pentru a limita pagubele", mentioneaza jurnalul maltez.
Times of Malta scrie, despre meciul dintre Hibernians FC si Dinamo, ca maltezii au fost zdrobiti in repriza a doua. "Dinamo Bucuresti a facut sa se adinceasca starea de deprimare din fotbalul din Malta la nivel de cluburi printr-o victorie, cu scorul de 4-0, in fata echipei Hibernians. Diferenta de clasa, de conditie fizica si organizare dintre maltezi si experimentata Dinamo s-a dovedit de netrecut pentru echipa gazda, mai ales in repriza secunda, cind romanii au lovit de trei ori. Asa cum se intimpla adesea in cazul formatiilor malteze, Hibs au fost pedepsiti pentru ca si-au pierdut concentrarea", se precizeaza in jurnalul din Malta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii