Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie smulsa cu forcepsul

Teoretic, meciul cu penultima clasata nu ar fi trebuit sa reprezinte un obstacol greu de trecut pentru Viitorul Insuratei, echipa cu multi fotbalisti cu experienta, ci doar un joc lejer, la finalul caruia trebuiau sa-si imbunatateasca golaverajul.
Formatia din Insuratei a obtinut insa o victorie cu forcepsul pe un final de partida in care a avut foarte multe emotii.
Disputa a inceput in nota de dominare a formatiei gazda si Dobre ar fi putut sa deschida scorul inca din minutul 8 daca ar fi fost ceva mai concentrat in joc si nu ar fi irosit o pasa foarte buna primita de la Vioreanu.
Dupa numai doua minute s-a produs lovitura de teatru, oaspetii au declansat un contraatac, mingea a ajuns in careul lui Constandache si Ionel Balta a profitat de greseala de marcaj a lui Musat, a sutat puternic, mingea a lovit mai intii bara si apoi a poposit in plasa. Dupa marcarea golului jucatorii Abatorului s-au retras in aparare si pina la pauza au reusit sa inchida toate culoarele spre propria poarta. De partea cealalta, elevii lui Sandu Minciu au dominat teritorial, insa mingile sutate de la distanta de Dobre, Bratosin si Berceanu au trecut pe linga tinta.

Tanase a revitalizat atacul gazdelor

Readusi cu picioarele pe pamint de staff-ul tehnic in pauza, jucatorii gazda au iesit hotariti sa schimbe soarta partidei si la citeva minute de la reluare au reusit sa restabileasca egalitatea. Viitorul a obtinut un corner, Bratosin a centrat cu precizie si Paraschiv a reluat mingea cu capul in plasa, 1-1. Intrat in joc dupa pauza Tanase a dat mai multa claritate actiunilor de atac ale gazdelor astfel ca fazele periculoase din careul advers s-au succedat cu o mare viteza. Berceanu a sutat pe linga poarta, iar Bratosin a ratat de putin tinta din lovitura libera. Gazdele au avut totusi si noroc in aceasta repriza deoarece la mijlocul ei Abatorul a beneficiat de o lovitura libera, iar mingea trimisa de unul dintre mijlocasii sai a lovit bara din dreapta a portii lui Constandache.
Totusi, in minutul 75, formatia din Insuratei a reusit sa creeze o faza cursiva, care a surprins defensiva oaspetilor, in urma careia a preluat conducerea. Bratosin a pornit intr-o cursa splitara pe partea stinga, a centrat in careu Vioreanu i-a pasat lui Cristi Balta, care, de data aceasta nu a mai gresit si l-a invins pe portarul advers.
Abatorul a iesit la joc incercind sa mai inscrie o data insa atacantii sai nu au fost prea inspirati, dar si Viitorul ar fi putut sa desprinda la doua goluri daca Oprea nu ar fi sutat peste poarta din sase metri.
Formatia din Insuratei a reusit sa cistige insa jocul echipei nu este inca cel dorit de staff-ul tehnic si spectatori.

Viitorul: Constandache - Paraschiv, Musat, Bogdan - Matei, Vioreanu, Baicu (min. 46: Tanase), Bratosin - Dobre (min. 78: Vicol), Berceanu (min. 80: Anghelina), Balta (min. 78: Oprea).
Categorie articol: 

Comentarii