Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie pentru Dacia Unirea în derby-ul Dunării de Jos cu Oţelul

* condusă cu 1-0 din minutul 2 formaţia pregătită de Florentin Petre a întrors rezultatul în favoarea sa în repriza a doua şi s-a impus cu 3-2 * Zamfir a egalat * Patrick Petre a realizat o “dublă”, ultima sa reuşită fiind un eurogol

 

Astăzi, la Însurăţei, în etapa a 7-a a turului Ligii a III-a, după un meci spectaculos, cu răsturnări de scor, Dacia Unirea a câştigat cu 3-2 derby-ul Dunării de Jos cu Oţelul Galaţi. La fel ca şi în partida de miercuri, din Cupă, formaţia brăileană a plecat din start în dezavantaj. La prima acţiune, echipa gălăţeană a obţinut un penalty, după ce Shedrack l-a faultat în propriul careu pe Nica. Cosmin Stoian a tranformat lovitura de la 11 metri şi Oţelul conducea cu 1-0 din minutul 2. Dacia Unirea a alergat după egalare, a irosit câteva şanse de gol dar şi Oţelul putea să-şi dubleze avantajul până la pauză.

Repriza a doua a fost controlată de echipa antrenată de Florentin Petre. Dacia Unirea a egalat printr-un gol superb marcat de Zamfir în minutul 70 apoi a preluat conducerea după reuşita lui Patrick Petre din minutul 82. Clasa lui Patrick Petre s-a văzut câteva minute mai târziu, când atacantul formaţiei brăilene a reuşit şi un eurogol. Dacia Unirea conducea cu 3-1 şi partida era jucată. În prelungirile părţii secunde, formaţia vizitatoare a mai primit o lovitură de pedeapsă, Marius Matei a marcat de la punctul cu var şi a stabilit şi scorul final al acestui frumos meci, 3-2, pentru Dacia Unirea.

Vom reveni cu detalii de la acest derby.
Categorie articol: 

Comentarii