Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie pentru brăilence în etapa inaugurală a noii ediţii de campionat

Debut cu dreptul pentru handbalistele brăilene în noua ediţie de campionat, însă cu toate că scorul final este unul categoric, el nu reflectă întru totul realitatea din teren.

Elevele profesorului Ioan Băban au început bine partida cu SCM Craiova şi după o succesiune de patru goluri consecutive marcate de Goran, Lobach, Crăciun şi Brot conduceau cu 6-2 în minutul 11.
Formaţia vizitatoare a reuşit, însă, să egaleze la 8-8 şi 10-10 şi să preia conducerea cu 13-10 în minutul 24.
Brăilencele au continuat cursa de urmărire şi au reuşit să egaleze la 16-16 dar când mai erau câteva secunde Oana Gogoriţă a marcat şi SCM Craiova a plecat la cabine cu un gol avans.
Pauza a fost un sfetnic bun pentru HC Dunărea. La primul atac brăilean Liliana Crăciun a egalat şi tot ea împreună cu Yushchenko şi Goran au desprins formaţia gazdă la trei lungimi de adversara sa.
În repriza secundă, brăilencele au avut eficienţă în faza de apărare, au marcat la aproape toate atacurile şi au avut în permanenţă conducerea pe tabela de marcaj.
Treptat, decalajul dintre cele două formaţii s-a mărit şi la finalul partidei HC Dunărea s-a impus meritat, cu 31-23.
"Emoţiile debutului de campionat s-au resimţit la noi în prima repriză, în cea de-a doua am dominat la toate capitolele, dar trebuie să recunoaştem că mai avem nevoie de timp pentru omogenizarea echipei. Repriza secundă a demonstrat că avem soluţii pe banca de rezerve, am fost mai exacţi în apărare, portarii Vasile şi Voicu au avut câteva intervenţii salvatoare, am marcat la fazele de atac şi ne-am trecut în cont prima victorie", a precizat Cristian Preda, la conferinţa de presă.

Pentru HC Dunărea au marcat Brot 6, Lobach 5, Goran 5, Crăciun 4, Adespii 3, Iancu 3, Yushchenko 3, Eşanu 1, Dragut 1, iar de la SCM Craiova principalele realizatoare au fost Ivan şI Gogoriţă, ambele cu câte 5 reuşite.
Categorie articol: 

Comentarii