Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie meritată a oaspeţilor

Munteanu şi Chelaru au şutat pe rând spre poarta lui Mitrea, în minutul 12, însă de fiecare dată brăilenii au blocat mingea, iar în minutul următor Ionuţ Cristian a fost blocat in extremis de Şerban, fundaşul central al brăilenilor fiind cel mai bun jucător al oaspeţilor în prima repriză, el reuşind să destrame majoritatea atacurilor gălăţene.

Primul şut pe spaţiul porţii a fost însă expediat de oaspeţi prin Bosoi (min. 16), iar portarul Stoica a făcut eforturi pentru a reţine mingea.
Trei minute mai târziu s-a derulat şi cea mai mare ocazie a gazdelor, pe contraatac, Chelaru a trecut mingea pe lângă portarul brăilean ieşit inoportun, însă apărătorii centrali brăileni au tratat faza cu mare atenţie şi tabela a rămas intactă.

Cu toate că nu a strălucit în această parte a meciului, CF Brăila a mai avut două situaţii de a marca, însă la şutul lui Panait (min. 26) Stoica a avut din nou o intervenţie salutară pentru formaţia sa, iar în minutul 28, după o lovitură liberă executată de Stăncioiu, Bosoi a greşit de puţin ţinta.

La trei minute de la reluare, juniorii brăileni Drăguş şi Iosofache au combinat în jumătatea adversă, iar ultimul a şutat pe lângă vinclul porţii gălăţene.

Prima reuşită a formaţiei vizitatoare a venit după o cursă a lui Bosoi (min. 56), încheiată cu un şut la colţul lung, însă la deschiderea scorului s-a produs şi cu sprijinul portarului Stoica, pentru că acesta a tratat neglijent faza.

Două minute mai târziu, flancul stâng al echipei brăilene a fost surprins nepregătit şi Chelaru a fost la un pas de restabilirea egalităţii.
Treptat, tânăra formaţie gălăţeană a cedat mijlocul terenului şi brăilenii au îndrăznit mai mult, iar până la finalul partidei au mai perforat poarta lui Stoica de două ori, prin Bucă (min. 64) şi Stăncioiu (min. 78), acesta din urmă transformând impecabil un penalty scos de nigerianul Ndigwe.

În urma acestui succes CF Brăila a acumulat 35 de puncte şi continuă să se menţină pe locul întâi, poziţia a doua fiind ocupată de Politehnica II Iaşi, formaţie care are cu două puncte mai puţin.

CF Brăila: Mitrea - Bosoi, Şerban (min. 83: Olenic), Gurguiatu, Stănciulescu - Drăguş, Stăncioiu, Ndigwe (min. 79: Pânzaru) - Iosofache, Panait (min. 61: Bucă), Badea (min. 89: Necoară).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii