Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie lejera in fata "lanternei"

Pauza lunga dintre etape s-a resimtit in jocul echipei brailene care si-a intrat mai greu in ritm.
Chiar daca Patru a deschis scorul in secunda a 34-a, HC Dunarea a mers cap la cap cu "lanterna" campionatului pina in minutul 14, cind s-a consemnat ultima egalitate, 6-6.
Din acest moment, oaspetele au picat fizic si pina la pauza gazdele s-au detasat la 6 goluri, diferenta care putea sa fie mult mai mare daca Liliana Craciun, Tomuleanu si Radovici nu ar fi trimis de 4-5 ori in barele portii adverse. Ultimul gol al primei reprize, cel marcat de Craciun, dupa o actiune personala de la semicerc la semicerc, a fost unul foarte spectaculos si care a lasat sa se intrevada o a doua repriza la discretia gazdelor.
Profesoara Alexandrina Soare a mizat in primele zece minute ale partii secunde tot pe echipa de baza, astfel ca in minutul 41 HC Dunarea conducea cu 24 -14.
Chiar daca din minutul 42 HC Dunarea a evoluat cu echipa a doua, handbalistele brailene au jucat in acelasi ritm alert, reusind o distantare la 12 goluri in minutul 52.
Formatia braileana a reusit sa obtina o victorie scontata, care o mentine pe locul al saptelea in clasament.
"Mi-am propus ca in aceasta partida sa joace absolut toate fetele, sa fie un joc spectaculos. A fost chiar un meci mai incrincenat decit ma asteptam in prima lui parte insa dupa pauza conditia fizica si-a spus cuvintul si am cistigat lejer", a declarat Alexandrina Soare.
Pentru HC Dunarea au marcat Marinela Patru 9, Irina Radovici 6, Liliana Craciun 5, Ramona Ruscior 3, Irina Tomuleanu 2, Marcela Lupu 2, Adriana Leordean 2, Rodica Arbunea, Sanda Asandei si Carmen Bobe, iar pentru HCF Piatra Neamt, Carmen Tataru 4, Elena Blejusca 4, Andreea Apetroaie 4, Andreea Druican 4, Iulia Puscasu 3, Carmen Rosu 2, Irina Mosor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii