Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie la scor pentru HC Dunărea în primul amical de la Constanţa cu Tomis

Dirijate de pe margine de secundul Cristian Preda, brăilencele, cu Manuela Rădulescu şi Irina Tomuleanu în mare vervă de gol le-au administrat o severă înfrângere elevelor lui Goran Kurtes şi Victor Dăbuleanu, care nu le-au putut folosi la rândul lor pe titulara postului de portar, Mihaela Blaga şi pe Diana Druţu una dintre jucătoarele cu un aport substanţial în faza de apărare.
Echilibrul s-a menţinut doar nouă minute, moment al jocului în care tabela a arătat ultima egalitate, 5-5, după care oaspetele s-au distanţat treptat de adversarele lor şi au plecat la cabine cu un avantaj de cinci goluri, 19-14.
Gazdele nu s-au regăsit nici în repriza a doua, în timp ce Dunărea şi-a mărit treptat avantajul şi s-a desprins în minutrul 50 chiar şi la 12 goluri, 36-24.
HC Dunărea a câştigat prima partidă amicală la 10 goluri diferenţă, principalele marcatoare fiind Rădulescu şi Tomuleanu cu 12 şi respectiv 10 goluri, iar de la gazde cele mai prolifice jucătoare au fost Mateescu şi Avădănii, ambele cu câte 4 reuşite.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii