Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie la scor, 39-12, pentru LPS Brăila, la CS Ovidiu

handbalistele brăilene junioare III au condus cu 26-6 la pauză •  Laura Surdu şi Iulia Sava au fost principalele marcatoare ale formaţiei brăilene

 

Echipa de handbal junioare III de la LPS Brăila, pregătită de profesorii Viorel Alexandru şi Cristian Preda, a dispus la scor, 39-12, în deplasare de la CS Ovidiu şi se află pe primul loc în grupa C a Campionatului Naţional de handbal rezervat acestei categorii de vârstă. Cu excepţia Cristinei Surdu şi a portarilor, toate celelalte jucătoare trecute pe raportul de arbitraj au marcat în acest joc din returul campionatului. “În grupa C, LPS Brăila are acelaşi număr de puncte ca şi CSS Slobozia dar noi avem un plus de două goluri la golaveraj. Abia a început returul însă consider că noi avem o echipă omogenă care se va califica la turneul semifinal, acesta fiind primul nostru obiectiv din acest sezon competiţional”, a declarat profesorul Viorel Alexandru.

În partida de la Ovidiu, una care nu a avut istoric, iar rezultatul reflectă acest lucru, pentru LPS Brăila au marcat Laura Surdu 7 goluri, Iulia Sava 6, Sara Hodiş 5, Claudia Stroe 4, Adelina Iordache 3, Roxana Popa 3, Mădălina Mănăilă 3, Anca Popescu 3, Mădălina Toma 2, Ana Maria Cazan 2, Ruxandra Huru 1. Portari la echipa de junioare III sunt Nicoleta Petre, Alexandra Perianu, Daria Ene. De menţionat că Nicoleta Petre şi Alexandra Perianu sunt portarii naţionalei de cadete. Petre este şi componentă a Centrului Naţional Olimpic de Excelenţă de la Braşov.
Categorie articol: 

Comentarii